Amasya’da yetişen buğdaylarımızın öğütülerek un halini alması ile başlıyor hamur işlerimizdeki lezzetimiz. Kendi topraklarımızda yetişen haşhaşımız yoldaş oluyor Haşhaşlı Sacüstümüze…
Amasya’da yetişen buğdaylarımızın öğütülerek un halini alması ile başlıyor hamur işlerimizdeki lezzetimiz. Kendi topraklarımızda yetişen haşhaşımız yoldaş oluyor Haşhaşlı Parmağımıza...
Amasya'nın verimli topraklarında üretilen Haşhaşımız geleneksel yöntem ile ev ortamında kavrularak dibek yöntemi ile dövülmüştür. Hamur işlerinizde güvenerek kullanabileceğiniz ürünümüzü Ünel annenin maharetli ellerinden tadacaksınız.
Amasya’nın verimli topraklarında üretilen Haşhaşımız beyaz ve doğaldır. Naturel haşhaş olarakda adlandırılan ürünümüz Amasya ve ilçerinden hasat edilmiştir.