Amasya’nın verimli topraklarında üretilen Haşhaşımız beyaz ve doğaldır. Naturel haşhaş olarakda adlandırılan ürünümüz Amasya ve ilçerinden hasat edilmiştir.
Amasya'nın verimli topraklarında üretilen Haşhaşımız geleneksel yöntem ile ev ortamında kavrularak dibek yöntemi ile dövülmüştür. Hamur işlerinizde güvenerek kullanabileceğiniz ürünümüzü Ünel annenin maharetli ellerinden tadacaksınız.
Amasya’da yetişen buğdaylarımızın öğütülerek un halini alması ile başlıyor hamur işlerimizdeki lezzetimiz. Kendi topraklarımızda yetişen haşhaşımız yoldaş oluyor Haşhaşlı Parmağımıza...
Amasya’da yetişen buğdaylarımızın öğütülerek un halini alması ile başlıyor hamur işlerimizdeki lezzetimiz. Kendi topraklarımızda yetişen haşhaşımız yoldaş oluyor Haşhaşlı Sacüstümüze…